Hesabınızı ve Verilerinizi Silin
Nora hesabınızı ve kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz. Bunu yapmanın iki yolu vardır.
Uygulama içinden silme
Nora'yı açın, Sen sekmesine gidin, Hesabı sil'e dokunun ve onaylayın. Hesabınız ve verileriniz derhâl ve kalıcı olarak silinir.
Uygulama olmadan silme talebi
Uygulamayı artık açamıyor veya giriş yapamıyorsanız, hesabınızdaki e-posta adresinden support@iskae.dev adresine yazarak silme talebinde bulunun. Talebinizi doğrulayıp verilerinizi 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
Hesabınızı silmek şunları kalıcı olarak kaldırır:
- Hesabınız ve giriş bilgileriniz (e-posta veya Google bağlantısı);
- Doğum bilgileriniz;
- Sorularınız, yorumlarınız ve konuşma geçmişiniz;
- Kredi bakiyeniz ve satın alma geçmişiniz;
- Tüm etkin oturumlarınız.
Neler saklanır ve neden
Dolandırıcılığı önlemek için, artık sizinle ilişkilendirilemeyen kimliksizleştirilmiş bir satın alma belirteci kaydını saklarız. Ayrıca bir yorum üretmek için OpenAI'ye önceden gönderilmiş veriler OpenAI'nin kendi saklama politikasına tabidir ve bizim tarafımızdan silinemez.
Satın almalarınız hakkında
Hesabınızı silmek kalan kredilerinizi geçersiz kılar ve Google Play satın almalarını otomatik olarak iade etmez. Satın almalarınızı Google Play üzerinden yönetin.